¨"ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ" του ΘΑΝΟΥ ΚΟΣΥΒΑ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου του Σ. Σταθμού Κατερίνης σε συνεργασία με τους Σ. Γονέων & Κηδεμόνων του 8ου & 24ου Νηπιαγωγείων, η παρουσίαση των βιβλίων του κ. Θάνου Κόσυβα " Βούλα , η μικρή καμηλοπάρδαλη που δεν είχε βούλες και "το δάσος φύλακας"

Το 24ο Νηπιαγωγείο παρουσίασε το "δάσος φύλακας"ένα έμμετρο παραμύθι που προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά στην αειφόρο ανάπτυξη, το σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και τις κοινωνικές αξίες. 
Τα παιδιά χάρηκαν με την αφήγηση του παραμυθιού αλλά συγχρόνως προβληματίστηκαν με όλα αυτά που είναι ικανός να κάνει ο άνθρωπος.
Οι φόβοι, οι ανησυχίες, οι προβληματισμοί των παιδιών 
αποτυπώθηκαν με μηνύματα  στις ζωγραφιές τους
Τα παιδιά χόρεψαν το τραγούδι "το δάσος ν αγαπάς" ευχαριστούμε τους μαθητές που μελοποίησαν τους στίχους
 Παναγιώτη στην κιθάρα και Αριστέα στο τραγούδι 















































Σχόλια

  1. Μπραβο σας πολυ καλη δουλεια κανετε στα παιδια μας!Σας ευχαριστουμε παρα πολυ!Η παρουσια σας ηταν καταπληκτικη,και τα μαθηματα που εισεπραξαν απο σας τα παιδια μας!Σας ευχαριστουμε πολυ για οτι κανετε...
    Να στε παντα γερες,χαρουμενες και γεματες ενεργεια να περνατε τοσα σημαντικα μηνυματα στα παιδια μας που με μεγαλη χαρα σας εμπιστευτηκαμε για να τα προετοιμασετε σωστα γι'αυτο το μεγαλο και δυσκολο δρομο που εχουν!χαιρομαστε πολυ που εσεις εχετε αυτο το ρολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις