ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΕΡΝΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ 1!!!!!




Αγαπητοί γονείς


Εύχομαι η επιστολή μου να σας βρίσκει όλους υγιείς.
Η χώρα μας και όλη η ανθρωπότητα περνάει δύσκολες στιγμές.Είναι όντως ένας πόλεμος με αόρατο εχθρό και βρισκόμαστε εμείς χωρίς πολεμοφόδια εκτός την προσωπική ευθύνη μας απέναντι στο συνάνθρωπο. Τα πρώτα «θύματα « ήταν οι μαθητές μας με το κλείσιμο των σχολείων και τον αυστηρό περιορισμό στο σπίτι. Αλλά και για εσάς μανούλες είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία να είστε υποχρεωμένες να απέχετε από την καθημερινότητα σας , από την εργασία σας και από ότι εσείς κάνατε και σας ευχαριστούσε.
Όμως υπάρχει και η θετική πλευρά  και αυτή πρέπει να εκμεταλευτείτε. Μένω στο σπίτι αλλά όχι μόνη . Μένω στο σπίτι με αγαπημένα πρόσωπα και ιδίως με τα παιδιά μου. Εκμεταλευτείτε αυτές τις στιγμές τις έχετε ανάγκη. Παίξτε με τα παιδιά σας μιλήστε μαζί τους ακούστε τα. Όσο μικρά κι αν είναι έχουν πολλά να σας πούνε. Χαρείτε αυτές τις στιγμές γιατί η πανδημία θα περάσει θα γυρίσετε στην καθημερινότητα σας και θα αναζητάτε τα πρωινά ξυπνήματα με τα μικρά σας.
Χθες ανακοινώθηκαν τα νέα μέτρα του Υπουργείου Παιδείας ότι θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Θα μου επιτρέψετε να μιλήσω και λίγο με τα ζουζουνάκια μου. Να ξέρετε ότι μου λείπετε πολύ όπως λείπετε και από όλες τις δασκάλες σας. Θα θέλαμε να ήμασταν μαζί στις  τάξεις μας να συνεχίσουμε τα πράγματα που αφήσαμε στη μέση. Όμως μην στεναχωριέστε όλα θα περάσουν και θα κάνουμε όλοι μαζί  μια μεγάλη αγκαλιά.
Όμως για να έρθει εκείνη η στιγμή εσείς θα θυμάστε τι μάθαμε για τα μικρόβια ότι είναι αόρατα  ,ότι μπαίνουν μέσα στο σωματάκι μας από το στόμα τα μάτια τη μύτη ότι για να τα διώξουμε έχουμε όπλα το σαπούνι και το νερό. Θέλω μικρά μου ζουζουνάκια να θυμηθείτε πως μάθαμε να πλένουμε τα χεράκια μας και να το δείξετε και στους γονείς σας. Εάν όλα αυτά τα τηρήσετε σύντομα θα βρεθείτε με τους φίλους  και τις δασκάλες σας στο σχολείο θα παίξετε στην παιδική χαρά θα πάτε βόλτες με την οικογένεια σας. Μέχρι τότε ακούμε τη μαμά . Θα ήθελα εάν θέλετε κι εσείς να πάρετε τους μαρκαδόρους σας και να ζωγραφίσετε το σηματάκι που σας δείχνω παρακάτω  κι όσοι γονείς μπορούν να μου τα στείλουν . Μάθαμε πως στέλνουμε γράμμα με mail θέλω να το  θυμηθείτε και να βοηθήσετε τη μαμά να μου στείλει τις ζωγραφιές σας.
Σας αγαπάμε  και μας λείπετε κάντε όμως λίγο ακόμη κουράγιο και μετά θα έχουμε πολλά να πούμε αλλά να θυμάστε για να γίνει αυτό



1η Δραστηριότητα

Οι πρώτες ζωγραφιές έφτασαν περιμένω και τις υπόλοιπες

πάτα πάνω στο σύνδεσμο  τη; φωτογραφία; σου



https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=26f44660b94e


https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=172281867744



https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=38d4f5b5a77d




https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=284a70a572a5



https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=185035ae5fa9



















Τώρα μπορείτε τη ζωγραφιά σας να τη μετατρέψετε σε παζλ, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα με τη βοήθεια της μαμάς


πηγαίνουμε στη σελίδα jigsawplanet.com

πατάμε πάνω στο σύνδεσμο και μετά create, στη συνέχεια επιλογή αρχείου επιλέγουμε τη ζωγραφιά μας που έχουμε πρώτα αποθηκεύσει στην επιφάνεια εργασίας ,μετά pieces επιλέγουμε τα κομμάτια όσα εμείς νομίζουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε , μετά shape επιλέγουμε το σχέδιο των κομματιών  και πατάμε το create. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε.
Καλή  επιτυχία περιμένω να μου στείλετε τα παζλ σας. Μ αυτό τον τρόπο μπορείτε να παίζετε παζλ ανεβάζοντας οποιανδήποτε ζωγραφιά σας ή φωτογραφία σας αφού πρώτα την έχετε αποθηκεύσει.












Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις